Onze expertises

Desirée Cuijpers is een gepassioneerd specialiste op het gebied van arbeidsrecht. Op een bevlogen manier is zij ook werkzaam in het personen-, familie- en jeugdrecht alsook het verbintenissenrecht. Zij adviseert en begeleidt uw zaak op een empathische, menselijke manier, zonder het juridisch kader uit het oog te verliezen.

Cuijpers Advocatuur behartigt uw belangen tot in de puntjes. U mag dan ook een pragmatische en integere wijze van juridische ondersteuning en advies verwachten. Als betrokken advocate begeleidt Desirée Cuijpers niet alleen de hulpvragen van particulieren, maar is zij ook de aangewezen sparringpartner voor ondernemers binnen het MKB en voor zzp-ers.

In geval van complexe zaken werkt Cuijpers Advocatuur samen met collega advocaten, en, afhankelijk van de vraagstelling of probleemgebied, met overige professionals. Hierbij kunt u onder andere denken aan de ondersteuning van een mediator.

Desirée Cuijpers werkt vanuit gedrevenheid naar een goede afronding van uw zaak, waarna u weer verder kunt, op weg naar een nieuw doel of nieuwe richting in uw leven.

q

De werknemer vormt de basis van een onderneming. Cuijpers Advocatuur beoordeelt en adviseert kritisch over arbeidsovereenkomsten en voorwaarden.

Lees meer

q

Een vastgelopen relatie of huwelijk gaat vaak gepaard met veel emoties, vooral met kinderen erbij. Wat hebben zij nodig?

Lees meer

q

Dagelijks sluiten we overeenkomsten en verwachten naleving. Wat als dit niet gebeurt of voorwaarden fout zijn? Cuijpers Advocatuur helpt bij koopovereenkomsten, wanprestatie en incasso.

Lees meer

q

Internationaal Recht regelt wetten waaraan alle landen zich moeten houden. Wie naar een ander land gaat, krijgt te maken met de lokale wetten. Deze moeten nageleefd worden.

Lees meer

Uw zaak,
onze expertise