Werkwijze

Cuijpers Advocatuur adviseert en begeleidt u bij verschillende juridische vragen op het gebied van arbeids-, personen- en familierecht, jeugdrecht en contractenrecht. Samen met u zoekt Cuijpers Advocatuur naar duurzame oplossingen die een evenwicht vormen tussen de zakelijke en emotionele kant van uw zaak.

Het streven is om alles zo goed mogelijk in onderling overleg tussen partijen te regelen. Desirée Cuijpers heeft ervaring met het voeren van procedures bij de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof. Zij staat u bij, volgt de procedure voortvarend en nauwlettend, informeert u helder over de stand van zaken rondom de procedure en vertegenwoordigt u op gedegen wijze.

Desiree Cuijpers: “Een goed eindresultaat begint met een gesprek vooraf. Als uw (toekomstige) advocaat inventariseer ik uw juridische vragen en/of problemen en geef ik u een eerste advies over uw juridische positie. Ook financiële aspecten worden met u besproken. Niet alleen uw zaak is inhoudelijk belangrijk, als cliënt moet u op de hoogte zijn gesteld van rand voorwaardelijke aspecten. Heeft u een conflict of bent u in een gerechtelijke procedure verwikkeld geraakt? Dan kijken we samen naar kansen, risico’s  en een duurzame oplossing.”

Second opinion

Wilt u een tweede visie over een zaak? Dat kan! Ons kantoor geeft second opinion. Omdat juridische termijnen onherroepelijk kunnen verstrijken verzoeken wij u met het aanvragen hiervan niet te lang te wachten.