De belofte van de Roerstreek 2022 deel 2

Op woensdag 02 november 2022 was het zover. Tijdens de eerste editie van de Roerstreekprijs 2022 mochten de Beloftes van de Roerstreek, Sylvia Beugelsdijk-Franssen, Jeike Wullms en Desirée Cuijpers, 3 minuten voor het grote publiek pitchen in Foroxity Cinema Roermond. 

 

Deze drie beloftes zijn inspirerende zakenvrouwen die sterk zijn op hun eigen vakgebied. 

 

Drie andere ondernemers uit de gemeente Roermond en gemeente Roerdalen waren genomineerd om de echte ondernemersprijs - de Roerstreekprijs - in ontvangst te nemen. Middels mooie bedrijfsfilms vertelden de finalisten Appart, De Marktwijzer en Cobi Botanisch Warenhuis/Cobi Natuurlijk Bijzonder over hun uitdagingen en ambities. Door de jury werden Cobi Botanisch Warenhuis/Cobi Natuurlijk Bijzonder uitgeroepen tot de winnaar van de Roerstreekprijs 2022. 

 

Cobi Botanisch Warenhuis/Cobi Natuurlijk Bijzonder werden geprezen voor hun moed en lef door in coronatijd in het winkelcentrum van Roermond een Botanisch Warenhuis te openen naast hun bestaande bloemenzaak Cobi Natuurlijk Bijzonder. Zij ontvingen dan ook terecht het bronzen Roerstreek-beeld van Henk Sillen. 

 

Roerstreekprijs, gemeente Roerdalen, gemeente Roermond en alle sponsoren, dank voor het organiseren van dit mooie event. En wat zou het voor de Beloftes gaaf zijn om ooit de echte Roerstreekprijs in ontvangst te mogen nemen. 

 

De volgende editie van de Roerstreekprijs vindt plaats in 2024! 

 

Meer weten? Zie www.roerstreekprijs.nl