Twee Montfortse ondernemers brengen 'sambal voor het gerecht'

 

Jaren geleden hebben Roger Janssen en Desirée Cuijpers elkaar ontmoet op diverse netwerkbijeenkomsten in Limburg. De Indonesische keuken zorgde voor een klik tussen Roger en Desirée.

 

De Indonesische keuken is een hobby van Roger. In de jaren daarna heeft Roger zijn passie omgezet in een gerenommeerd bedrijf, Warung Ledeng, dat bekend staat voor de authentieke Indonesische smaaksensatie.

 

Desirée is opgegroeid met authentieke Indonesische gerechten. Haar grootouders zijn geboren en getogen in Indonesië. In 1957 hebben zij de oversteek naar Nederland gemaakt. Desirée herinnert zich nog dat er tijdens haar jeugd iedere zondag voor de hele familie (ooms, tantes, neven en nichten) Indonesisch werd gekookt.

 

Toen Desirée haar advocatenkantoor Cuijpers Advocatuur in Montfort vestigde, was het voor haar een logische keuze om Stichting Warung Ledeng School Fund Bali - opgericht door Roger - te ondersteunen. Hoofddoel van deze stichting is om kansarme kinderen uit Noord-Bali de basisschool en de junior high school te laten volgen. In ruil voor vrijblijvende gesprekken doneren de cliënten van Cuijpers Advocatuur een bijdrage naar eigen keuze aan deze stichting. 

 

In 2020 heeft Desirée meegeschreven aan het boek LEFWIJF met haar verhaal "Sambal voor het gerecht". Dit verhaal sprak Roger enorm aan. Op een avond bedachten Roger en Desirée hoe zij "Sambal voor het gerecht" vorm konden geven.

 

Met trots presenteren Warung Ledeng en Cuijpers Advocatuur het potje "Sambal voor het gerecht". Het etiket is ontworpen door Dyonne Hermans van Buro Vooruit en Tonality. In het etiket zijn de logo's van Warung Ledeng en Cuijpers Advocatuur verwerkt.

 

De potjes bevatten 300 gram Sambal Maluku, eigen huisgemaakte kruidige sambal. Deze potjes "Sambal voor het gerecht" zijn voor € 5,- per stuk te koop bij Warung Ledeng en Cuijpers Advocatuur. De opbrengst gaat geheel naar Stichting Warung Ledeng School Fund Bali. 

 

Meer weten? Neem contact op met Warung Ledeng of met Cuijpers Advocatuur. 

 

Voor nu: Selamat makan!